Share on Facebook

Det perfekte billede


Efter mange års interesse for fotografering og en stadig større efterspørgsel fra kunder driver jeg nu en fotograf virksomhed med eget Atelier.

Min mangeårige erfaring med fotografi som hobby, har skabt et bredt grundlag for billed typer som jeg har arbejdet med. Jeg er derfor fortrolig med de muligheder der er i opsætning og kamera perspektiv således at det bedste resultat kan skabes i alle situationer.


Jeg har erfaring med naturfoto, portræt både i atelier og udenfor, fest fotografering ( konfirmation og bryllup) Sport, mest ra Mountain bike events men også indendørs sport og jeg har også erfaring med Produktfotografering
Til billedoptagelse af Produkter har jeg udstyr som kan få alle detaljer frem, som f.eks. lystelt og macro objektiver,så selv små emner og detaljer kan ses tydeligt.


Jeg sætter stor pris på et perfekt billede og prøver altid at opnå dette. Den rigtige lyssætning samt den korrekte efterbehandlingen af billederne betyder utroligt meget for det færdige resultat. Derfor har jeg investeret i et fuldt udstyret fotostudie og dermed muligheden for at tage de bedste billeder. Efterbehandlingen af billederne foretager jeg i Adobe Lightroom og Adobe Photoshop og mulighederne for at få effekter i sine billeder er mange såsom Desaturation, Blødt lys, Sort/hvid, Rammer og Sløreffekt. Alle billeder retoucheres i professionel kvalitet og efter aftale med kunden.